In Memoriam

Francien van den Heuvel

Zeg je Francien dan zeg je Harrie,
Zeg je Francien dan zeg je Carnaval,
Zeg je Francien dan zeg je Zotte Buut…

 

Francien was voor ons de stille kracht achter de schermen, langst zittende vrouwelijk lid van CV De Zotte Zwanen, Boegbeeld, ze hield er niet van om op de voorgrond te treden al verdiende zij absoluut dat podium en die eer.
Francien was de organisatie achter vele dingen, beheerde jarenlang de agenda van Sinterklaas, organiseerde vele zotte buuts waaronder aankomende editie.
Een echte duizendpoot.

Lieve Francien,

Goede reis en vlieg naar al die andere Zotte Zwanen die de hemel rijk is, jou wolk heb je meer dan verdient en waak over ons.

Tot ooit…..🍀🕯🕊

Gusta Usherwood

“Als alle lichten zijn gedoofd”….

Ondanks dat we het een beetje zagen aankomen de laatste weken hebben we vandaag diep leedwezen het droevige bericht ontvangen van het overlijden van Gusta Usherwood. * 07-01-1933 † 18-9-2017

Gusta was na het overlijden van haar man en grote liefde George het oudste lid van onze vereniging.
We zullen haar karakteristieke stemgeluid en kenmerkende lach gaan missen.

Langs deze weg willen wij allen die Gusta een warm hard toedragen en in het bijzonder haar, zonen Henri, Dirk en John en dochter Ann, alsmede haar Schoondochters, schoonzoon, (achter)kleinkinderen, neven en nichten en overige familieleden en vrienden ontzettend veel sterkte toewensen met het verwerken van dit verlies

Gusta het ga je goed geef George daarboven een dikke knuffel van ons allemaal!!

Jacqueline Koch

“Leef”

Vandaag kregen wij het toch nog onverwachte bericht waar we allemaal van hoopte dat het nog lang weg zou blijven………. Ons lid Jacqueline Koch is vandaag op veel te jong overleden op 42 jarige leeftijd. (*15 maart 1974 – † 25 november 2016)

14344259_656867867812668_5495010868852507758_nkopieIn het bijzijn van haar dierbaarste naasten heeft zij de ongelijke strijd moeten staken tegen de sluipmoordenaar die ze zo dapper aan ging.

Alle lichten zijn gedoofd en er klinkt geen Rock and Roll meer uit de jukebox, de zakken confetti zijn leeg en een serpentine ligt eenzaam op de grond als stille getuige van een geweldig feest.

We zullen ons Jacqueline herinneren als een krachtige vrouw die nooit te beroerd was om de handen uit de mouwen te steken voor haar Zotte Zwanen, die klaar stond voor iedereen en vooral genoot met volle tuigen.

En natuurlijk als moeder van Lorenzo en liefhebbende echtgenote van haar Arnd.

Haar motto was “LEEF” en wij willen namens haar vragen vooral te genieten van het komende carnavalsseizoen waar ze zelf helaas niet meer aan deel kan nemen.

Lieve Jacqueline bedankt voor al die prachtige jaren die we samen met jouw hebben mogen beleven, bedankt voor je inzet en warme vriendschap en we zullen met z’n allen een beetje op Arnd en Lorenzo letten nu hun baken een ster aan de hemel is geworden, in gedachten blijf je altijd bij ons.

Het ga je goed……………

Alaaaf!!

George Usherwood 

 sjors

Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart……………..

Met verslagenheid, maar vol lof en diep respect hebben wij zojuist vernomen dat onze oud-penningmeester en tevens erelid van onze vereniging George Henry Usherwood (*Bakewell 2-juli-1930 – † 27-april-2015) is begonnen aan zijn laatste reis.

Langs deze weg willen wij allen die George een warm hard toedragen en in het bijzonder zijn vrouw Gusta, zonen Henri, Dirk en John en zijn dochter Ann, alsmede zijn (achter)kleinkinderen, neven en nichten en overige familieleden en vrienden ontzettend veel sterkte toewensen met het verwerken van zijn heengaan.

Voordat George lid werd van de Zotte Zwanen is hij jarenlang trouw lid geweest van “De Heuvelbokken”.

Wij zullen George “Sjors” blijven herinneren als een man die altijd voor iedereen klaar stond, eerlijk en oprecht, ondanks verborgen verdriet altijd een lach op zijn gezicht.

Lieve George bedankt voor al die prachtige jaren die we samen met jouw hebben mogen beleven het ga je goed.

We’ll meet again………….